• Länsiportti 4,
    02210 ESPOO
  • (09) 804 1922
    traficon@traficon.fi
04
heinä 22

DI Tomi Laine aloittaa Traficon Oy:n toimitusjohtajana 1.10.2022. Hän siirtyy tehtävään Ramboll Finlandin Smart Mobility -organisaatiosta yksikön päällikön tehtävästä. Laineella on noin 20 vuoden kokemus liikenteen hallinnan, älyliikenteen ja digitalisaation kehittämisestä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Hän on aiemmin toiminut Strafica Oy:ssä projektipäällikkönä sekä hallituksen jäsenenä.

“Tunnen yhtiön ja sen vahvuudet hyvin aiemman yhteistyön kautta. Traficonilla on asiakkaiden keskuudessa erinomainen maine ja sen asiantuntijat ovat arvostettuja ympäri Eurooppaa. Yhtiön toimintatavat ovat mutkattomat, henkilöstö on sitoutunutta ja siellä panostetaan todelliseen huippuasiantuntijuuteen valituilla toimialoilla. En voisi kuvitella parempaa lähtökohtaa toiminnan jatkamiselle ja sen kehittämiselle”, Laine arvioi.

Tehtävästä väistyvä toimitusjohtaja Jari Oinas jatkaa yhtiössä hallituksen jäsenenä sekä projektityön parissa. Hän toimii myös toimitusjohtajan varamiehenä.

Syksyn aikana Traficonissa päivitetään strategia ja tutkitaan mahdollisia uusia avauksia. Tulevaisuudessa yhtiö pyrkii entistäkin aktiivisemmin toimimaan älyliikenteeseen ja liikenteen automaatioon liittyvissä EU:n tason tutkimusprojekteissa. “Uusi toimitusjohtaja tuo meille uudistumisen mahdollisuuden” arvioi Traficonin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Kristian Appel. “Uskon että markkinoilla on tilaa itsenäiselle toimijalle ja valitsemallemme toimintatavalle. Haluamme olla paras niillä alueilla, joihin keskitymme. Siksi on tärkeää varmistaa, että meillä on talossa oikeat ihmiset.”

 

Espoossa 20.6.2022 Traficon Oy

Yhteystiedot:

Kristian Appel p. 050 566 1949

Tomi Laine p. 040 527 0827